facebook instagram
foto foto

Wie ben ik?

Hallo allemaal,

Eerst zal ik me even voorstellen.

Ik ben Marlie Loomans, 26 jaar oud. Ik woon op de Sterappel 5 in Asten waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Naast mijn eigen bedrijf ben ik leidster van de babygroep op kinderopvang ‘De Wonderwereld’. In mijn vrije tijd sla ik graag een balletje op de tennisbaan en breng ik tijd door met vriendinnen.

Nadat ik mijn MBO niveau 4 kinderopvang heb gehaald ben ik in 2012 bij Kinderdagverblijf De Wonderwereld in Mierlo gaan werken. Hier ben ik eerst op de peutergroep begonnen. Nu werk ik al een aantal jaren op de babygroep, waar ik nu nog steeds werkzaam ben. Via het werk kreeg ik de kans om de opleiding docent babymassage te gaan volgen bij De Weideblik. Het leek me een hele leuke uitdaging om mijn kennis/vaardigheden met betrekking tot baby’s te verbreden. En hoe leuk is het om dit met jullie te kunnen delen in mijn babymassage lessen.

Nadat ik de opleiding had afgerond begon het al meteen te kriebelen om hier meer mee te gaan doen. Hierdoor ben ik steeds meer gaan nadenken om naast mijn baan in de kinderopvang voor mezelf te beginnen. En zie hier het resultaat:

Babymassage Marlie

foto zelf